Spørgsmål om briller, styrke, stel og glas:

Hvilken brillestyrke skal jeg bruge?

Alderssyn er (som navnet antyder!) aldersbetinget, og de fleste mennesker følger i store træk skemaet, som du kan se her. Er du i tvivl, kan du altid få en synsprøve hos en optiker. Nogle optikere udfører synsprøven gratis andre mod betaling. Men alle optikere har iflg. dansk lov pligt til at give dig mulighed for at få en kopi af din synsprøve med hjem.

Hvor kan jeg prøve Have A Look briller?

Du kan prøve et udvalg af vores briller hos vores forhandlere – dem kan du finde her. Den samlede kollektion finder du kun på vores web shop. Vi har desværre ikke noget Showroom – men skulle du få købt et par briller som alligevel ikke lige er dig i vores webshop, kan du selvfølgelig bytte dem uden problemer.

Skal jeg bruge + eller – styrke?

Hvis du har svært ved at se klart tæt på, fx svært ved at læse avisen, skal du bruge + styrke … også kaldet læsebriller. Hvis du har svært ved at se klart på afstand, fx svært ved at kende folk på den anden side af gaden eller læse skiltene når du kører bil, skal du bruge – styrke … også kaldet nærsynsbriller. Er du i tvivl om, hvad du har behov for, bør du altid gå til øjenlæge eller optiker og få en synstest.

Kan jeg få sat mine egne glas i jeres stel?

Nej, det er ikke noget, vi anbefaler. Vores briller er ikke skabt med henblik på udskiftning af glas, derfor kan vi ikke garantere for resultatet. Men du kan altid spørge din optiker og få en vurdering af sagen.

Kan jeg få briller med forskellig styrke i hvert glas?

Det kan du desværre ikke. Vi har kun færdige briller i styrke -1,5 til +3 med samme styrke i begge glas.

Hvordan passer jeg godt på mine briller? 

Dine Have A Look-briller kan holde til lidt af hvert … og så kommer de jo i et fint etui, der beskytter dem. Men de skal selvfølgelig pudses ind imellem. Brug en pudseklud og vask dem evt. i ny og næ med mild sæbe eller opvaskemiddel.

Hvor bliver Have A Look-brillerne produceret?

Vi designer selv alle Have A Look-brillerne her i Danmark og får dem produceret i Taiwan.

Hvad er flexstænger?

Flexstænger er brillestænger forsynet med en fjeder. Fjederen gør, at brillestellet tilpasser sig ansigtet og derfor er super behagelige at have på. Desuden gør flexstængerne, at stellet ikke knækker så let … og så sidder brillerne i øvrigt ualmindeligt godt i håret netop pga. fjedrene.

Hvad er læsefelt?

Solbriller med læsefelt er briller, der kun har styrke i et lille felt nederst i glasset, mens den øvrige del af glasset er uden styrke og fungerer som almindelige solbriller. Der er naturligvis UV-beskyttelse i hele glasset. Solbriller med læsefelt er praktiske, fordi du både kan bruge dem som almindelige solbriller og som udendørs læsebriller.

 

Spørgsmål om betaling, bytte, retur, fragt og levering:

Kan jeg bytte mine Have A Look briller?

Ja, selvfølgelig kan du det! Du skal blot udfylde retursedlen, som du modtog i din pakke og sende den til os sammen med de briller, du gerne vil bytte. Brillerne skal selvfølgelig være i samme stand, som da du modtog dem. Vi sender nye briller til dig fragtfrit, men returfragten betaler du selv.

Kan jeg fortryde mit køb – og få mine penge tilbage?

Ja, intet problem! Hos Have A Look har du 14 dages fortrydelsesret. Fortryder du dit køb, skal du blot udfylde retursedlen i pakken og sende brillerne retur til os, så krediterer vi dit betalingskort direkte, når vi har modtaget returbrillerne. Returnerede varer skal selvfølgelig være i samme stand, som da du modtog dem. Vær opmærksom på, at du selv skal betale returfragten.

Hvordan får jeg mine penge tilbage ved en retur?

Vi krediterer dit betalingskort direkte, så snart vi har modtaget dine returbriller.

Hvad er leveringstiden?

Vi sender dine briller som brev med PostNord Standard med en leveringstid på 5-7 hverdage fra den dag, du har modtaget din faktura fra os pr mail. Med mindre du har valgt PostNord Quick, så vil du modtage dine briller inden for 1-3 hverdage fra den dag, du har modtaget din faktura fra os pr mail.

Skal jeg betale for fragt?

Hos Have A Look er fragten gratis i hele verden, når du køber 3 par briller. Ved køb af færre par briller er fragten 35 kr. med PostNord Standard og 50 kr. med PostNord Quick.

Jeg har ikke modtaget mine briller

Dine Have A Look briller bliver sendt som brev direkte til din dør. Leveringstiden er 5-7 hverdage med PostNord Standard og 1-3 hverdage med PostNord Quick fra den dag, du har modtaget din faktura fra os pr mail. Kontakt os på kundeservice@havealook.dk eller telefon 25 12 00 98, hvis du ikke har modtaget dine briller, så finder vi ud af, hvor problemet er opstået – og sørger for, at du dem hurtigst muligt.

I har sendt mig de forkerte briller

Vi gør os meget umage, når vi pakker briller. Alligevel opstår der en sjælden gang imellem fejl under pakningen. Har du modtaget nogle forkerte briller, så send en mail til os på kundeservice@havealook.dk eller ring på 25 12 00 98, så sørger vi selvfølgelig for, at du får de rigtige briller tilsendt – sammen med en frankeret svarkuvert, som vi beder dig returnere de første briller i.

Der er en fejl på de briller, jeg har fået leveret!

Tingene skal være i orden! Skulle der være fejl på de briller, du har modtaget, så tag kontakt til os på på kundeservice@havealook.dk eller telefon 25 12 00 98, så sender vi dig nogle nye briller sammen med en frankeret svarkuvert, som vi beder dig returnere de defekte briller i.

NYHEDSBREV – TILMELD DIG!
FØLG OS