Brille-guide

Hvilke briller klæder dit ansigstform?

Rundt ansigt

Et rundt ansigt er kendetegnet ved buede linjer og brede, lidt runde kinder – og oftets er amsigtet relativt kort i forhold til sin bredde. Briller som er bredere end de er høje og har skarpe kanter, passer godt til dig med et rundt ansigt. Rektangulære briller får nemlig ansigtet til at virke smallere, mere markant og længere og giver derfor et harmonisk udtryk.

Classic

Type A

Basic

Ovalt ansigt

Et ovalt ansigt har harmoniske, bløde konturer, det er bredest ved kindbenene og har en blød afrundet hage. Kort sagt et ansigt med balancerede proportioner ... og samtidig det perfekte brille-ansigt. Er dit ansigt ovalt, har du det ideelle brille-ansigt – og alle briller passer i princippet godt til dig! Du kan lege med former og farver så tosset, du vil. Det handler mest om, hvad du kan lide og hvilket look, du er til. For at beholde den naturlige balance i dit ansigt, kan du imidlertid med fordel gå efter briller, der er lige så brede eller bredere end den bredeste del af dit ansigt.

Type A

Type B

Type C

Basic

Mood

Urban

Circle

Firkantet ansigt

Et firkantet ansigt er kendetegnet ved et stærkt og markeret kæbeparti og en bredere pande. Ansigtets bredde og længde har samme proportioner med markante og kantede konturer. Enhver form for runde, ovale eller dråbeformede brillestel passer godt til dig med et firkantet ansigt, fordi et stel med afrundet form bløder dine mere kantede ansigtstræk op og giver et harmonisk udtryk.

Type B

Type C

Circle

Circle Twist

Mood

Urban

Hjerteformet/trekantet ansigt

Et hjerteformet ansigt er kendetegnet ved at være bredere foroven og smallere længere nede – med en bred pande, høje kindben og en spids hage. Har du et hjerteformet ansigt, er du så heldig, at have et rigtig godt brille-ansigt. Du kan bære både ovale, runde og kantede briller. Så du kan roligt gå på jagt og prøve dig frem med lidt forskelligt alt efter humør og personlig stil.

Type A

Type B

Type C

Basic

Circle

Circle Twist

Classic

Mood

Urban

custom_text_leveringsbetingelser-popup-tekstfacebookInstagram