Flytbare læsefelter – nemt, fleksibelt og økonomisk

Flytbare læsefelter fra Hydrotac er nemme at sætte på alle slags briller, solbriller og sportsbriller. En genial og fleksibel løsning til dig, der har brug for at læse, når du er på farten eller dyrker sport. Køb flytbare læsefelter i styrke +1,5 til +3 til 199 kr. pr. par.
 

Sådan sætter du flytbare læsefelter på dine briller:

Flytbare læsefelter er nemme at sætte på alle slags briller, og de sidder godt fast, men er samtidig lette at tage af igen, så du kan flytte dem fra brille til brille. Der ligger en udførlig vejledning i æsken med læsefelterne, men du kan også læse, hvordan du gør her:

 1. Vask dine briller med vand og sæbe, og tør dem. Brug fx lidt mild opvaskemiddel.
   
 2. Hæld en lille dråbe vand på brilleglasset,der hvor de flytbare læsefelter skal placeres – på indersiden af glasset, nederst tæt på næsen.
   
 3. Tag forsigtigt de flybare læsefelter ud af emballagen.
   
 4. Hold læsefeltet mellem tommel- og pegefinger og sæt det på brilleglasset – forneden tæt på næsestykket (linserne er lette at flytte, så længe de er fugtige). Følg samme fremgangsmåde ved den anden linse, og anbring den, så linserne sidder symmetrisk i forhold til næsen.
   
 5. Tryk forsigtigt med en tør klud på linserne, så overskydende vand presses ud. Det er vigtigt at alle 'luftlommer' er væk.
   
 6. Efter en halv time kan brillerne benyttes (linserne er tørre og klæber pga. molekyle adhæsion). Vil du fjerne linserne, skal du blot løsne kanten lidt fx med en negl.
   
 7. Tag brillerne på og kontroller, at det direkte syn ikke hindres af linserne. Hvis det er tilfældet, skal linserne fjernes som beskrevet i punkt 6., hvorefter du kan skære op til 5 mm af linsen parallelt med den øverste kant (vandret). Anbring de tilpassede linser som beskrevet i punkt 1 til 6. Tag brillerne på igen og kontroller det direkte syn
   
 8. Efter at have taget brillerne på skal du kigge nedad og kontrollere, at det nære syn er optimalt, og at du ikke er generet eller at øjnene bliver trætte. Hvis det er tilfældet skal linserne flyttes enten tættere på eller længere væk fra undersiden af brillestellet, som beskrevet under punkt 1 til 6. Hvis det nære syn fortsat ikke er optimalt efter flere forsøg, skal du muligvis bruge linser med en anden styrke. Henvend dig til en optiker eller en øjenlæge og søg rådgivning.

#HAVEALOOKSHOP

Top