Et uimodståeligt syn

Man kan gemme sig bag sine briller – men ikke gemme brillerne. De sidder bogstaveligt talt lige i ansigtet. Briller er det første, man vil bemærke ved dig – og det første, som du selv vil lægge mærke til ved andre. Vi har sørget for, at du altid kan bære dine Have A Look briller eller solbriller med stolthed.

Have A Look blev grundlagt, fordi vi ønskede at løse den daglige udfordring for alle med behov for læsebriller – på en nem, sjov og overkommelig måde. Vi har rødder i den danske designtradition, der kombinerer funktionalisme og æstetik. Derfor skal briller fra Have A Look ikke alene forbedre livskvaliteten, de skal også skille sig ud. Hos os kan du vælge dine favoritter fra en sofistikeret farvepalet og et bredt udvalg af stel, designet til at matche enhver lejlighed, ansigtsform og personlig stil.

Hos Have A Look går vi ind for lige adgang til briller. Selvom briller ikke bliver købt hos en optiker, skal de stadig være behagelige, holdbare, smarte og fungere perfekt – ligesom de skal være til at betale og lette at anskaffe online og hos globale forhandlere. Dine briller fra Have A Look er faktisk ekstremt attraktive – både for dine øjne og din pengepung. Et helt igennem uimodståeligt syn.

Se kollektionerne / Shop

Lige i ansigtet

Vores syn på bæredygtighed og social ansvarlighed

Vi ønsker at skabe et iøjnefaldende udtryk og gøre et uforglemmeligt indtryk – med det mindst mulige aftryk. Vi yder en målrettet indsats for at indføre bæredygtige initiativer i så vid udstrækning som overhovedet muligt. Derfor er alle brillestel fremstillet af bioplast baseret på naturlig ricinusolie. De medfølgende filtetuier er lavet af genanvendte plastflasker.

Vi hylder enhver form for diversitet. Ligesom vi favner et bredt udvalg af briller, er vi altid klar til at lære af vores store team af medarbejdere, leverandører og forretningspartnere – på tværs af alder, køn og kulturel baggrund. Vi tror på vigtigheden af at tage et socialt ansvar, både lokalt og globalt.

Få mere information om vores tilgang til bæredygtighed og social ansvarlighed på Bæredygtighed og CSR.

Nok at se til

Hvorfor vi har gjort briller til vores sag

Grundlægger og ledende designer, Christina Kattrup Schrøder, er en kvinde med mange talenter. I mange år havde hun en karriere som konceptudvikler, tekstforfatter og kommunikationsspecialist og arbejdede dedikeret med at hjælpe livsstils- og designerbrands i Danmark med at få gennemslagskraft og succes. Som en ægte skandinav med sikker smag har Christina altid været tiltrukket af tanken om demokratisk design, som er tilgængeligt for alle. Da hun nåede en alder, hvor hun pludselig fik svært ved at læse avisen – eller i det hele taget nogen som helst form for normal tekststørrelse – indså Christina, at der fandtes et hul i udbuddet af dansk funktionalistisk design, når det kom til smarte og billige læsebriller. Hun besluttede sig for at udfylde hullet. Have A Look så dagens lys – og siden blev der nok at se til.

I dag kan Have A Looks stilfulde kollektioner købes over hele verden gennem vores e-shop og hos håndplukkede forhandlere i 20 lande – herunder nøje udvalgte interiør- og modeforretninger, museumsbutikker og concept stores. 

Se kollektionerne / Shop

 

#HAVEALOOKSHOP

Top