Lækre briller i fede farver

Have A Looks briller i fede farver er dansk design i god kvalitet til gode priser. Fede briller med styrke til dig, der synes, at det er for kedeligt med et enkelt par. Det skal være nemt, hurtigt og billigt at købe briller online hos Have A Look. Og vi gør os umage med hvert eneste par. Vi henter inspiration til både farver og designs i de nyeste tendenser inden for mode og interiør, men glemmer aldrig, at briller også skal sidde godt på næsen, ligesom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Alle vores briller, både læsebriller, minusbrillersolbriller med styrke og solbriller har tynde, lette glas i akryl, stel i polycarbonat, der holder til lidt af hvert og behagelige flexstænger. Alle metaldele er naturligvis nikkelfri. Du får dine Have A Look briller i et lækkert etui, så de når sikkert frem. Og så du kan passe godt på dem. 

 

Solbriller med læsefelt

Som noget nyt kan du også få Have A Look solbriller med læsefelt. Det betyder, at der kun er styrke i et lille felt nederst i glasset, mens den øvrige del fungerer som almindelige solbriller. Der er naturligvis UV-beskyttelse i hele glasset. Solbrillerne med læsefelt kan altså bruges både som almindelige solbriller og som udendørs læsebriller.

Solbriller med styrke i hele glasset er udelukkende til udendørs læsning – altså læsebriller med tonede glas og UV-beskyttelse.

Se alle vores solbriller med læsefelt her

#HAVEALOOKSHOP

Top